menthai

Boldogság színekben

 

Két évvel ezelőtt már megcsináltam, most újra indíttatást érzek rá. Új év, új dolgok, lehetőségek, álmok és azok megvalósulása. 

 

álmok

 

Gondolom sokan tettetek fogadalmat erre az évre is. Én próbálok olyasmit megfogadni, ami nem fog nyomni az év során, nem tesz rám terhet, hogy meg “kell” csinálnom, meg “kell” valósítanom. A “kell” helyett inkább hagyom, hogy megtörténjenek velem a dolgok. Igen, az álmaim meg fognak valósulni. Tudom. Érzem. Letisztultak a céljaim az év végére, és így kezdtem bele az új évbe.

2016. az elköteleződés éve. Minden értelemben. Lesz, akinek párkapcsolati téren, lesz akinek munkában, hivatásban, stb. Az elengedés és a lezárás éve is. De mindez jó, nagyon jó! Mert ami eddig nem sikerült, az sikerülhet. De hogyan? Úgy, hogy tudod, mit szeretnél és minden erődet, gondolatodat, érzésedet tudod abba az irányba mozgósítani. Ennyire egyszerű lenne? A válaszom: igen!

 

tervezés

 

De nem vagyok sem asztrológus, sem látó, egyszerűen jók a megérzéseim. Ezt több példával is alá tudnám támasztani, de most nem ezen van a lényeg.

Idén ismét láthatóvá teszem magam számára, mennyi csodás dolog van az életemben.

 

memory üveg

 

Mi szükséges ehhez?

 

Lista:

 

-egy jó nagy üveg (tapasztalatból írom, hogy jó nagy, hidd el), lehetőleg csatos

-színes cetlitömb (több is)

-toll (ebből sem elég egy, mert ki fog fogyni…és lehetnek színesek is, az bulisabb 🙂 )

 

Ezekre a papírokra minden nap, amikor valami jó történik velem, felírom. Dátummal ellátva. Lehet bármilyen kis dolog, ami örömet okozott. Egy kedves mosoly, egy kis finomság, egy randi, egy szivárvány, egy szál virág, egy jó fürdő, egy kellemes séta a tavaszi napsütésben. és még sorolhatnám…csak nyisd ki a szemed, szíved 🙂 !

(2 éve volt olyan színű cetli, aminek különös jelentősége volt. Természetesen a szerelmi dolgok miatt 😉 .)

Az év utolsó napján pedig le fogok ülni és elolvasom az összes cetlit. Hidd el, anno is sokat nevettem közben, és olykor a könnyeim potyogtak. Elképesztően jó érzés volt :- ! Most is így lesz…

Két évvel ezelőtt magam sem láttam előre, de már úgy szeptember környékén alig fértem az üvegembe, év végére pedig már alig bírtam belegyömöszölni egy cetlit is…Sajnos az akkori fotót nem találtam meg 🙁 , de tapasztalni fogd Te is!

 

12460091_10205808659310780_2036747981_n

 

Már a 2016-os év első napján is került cetli az üvegbe:

“Felvettem az új fehér csizmácskámat és nem fázott benne a lábam, pedig nagyon hideg van kint. Mama bejglijéből még van 🙂 “

És mára is jut írnivaló, de az legyen titok… 😉

 

Elképesztően sok boldog pillanatokkal teli 2016-os évet kívánok Neked is! 🙂

 

 

További rövidebb-hosszabb lélekbonbonokat kaphatsz tőlem, ha ellátogatsz ide: https://www.facebook.com/menthai.hu

 

(fotók: saját, Pinterest)

 

 

További rövidebb-hosszabb lélekbonbonokért és érdekességekért látogass el ide: https://www.facebook.com/menthai.hu

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!