menthai

Fekve nyomtam az edzőmmel -nálam ez is belefér az életmódváltásba (videóval!)

 

A 6. hétnél járok életmódváltó programomban. Általában a 3. hét környékén adják fel a legtöbben, de ugye engem nem abból a fából faragtak 🙂 .

 

Katus Attila személyi edzőmet meginterjúvoltam, hogy a heti 25-30 (!) edzettjéből hányan morzsolódtak le? És képzeljétek el, egyetlen egy ember, de ő is azért, mert vidékről járt fel és kicsit húzós volt neki a dolog időben…

A héten Attila „régi” csapata átkerült a most indult KATUSAKTÍV Nagy Tavaszi Átalakító Programjába (itt olvashatsz róla bővebben >>> ), de mindenki folytatja a korábban elkezdett munkát.

Olyannyira, hogy hétről hétre azt érzem, brutálosodik az edzésem. Nem vagyok egy nyavalygós típus, de van, amikor egy gyakorlatból belehalni készülök a 4 sorozatba…

 

 

Továbbra is teljes átmozgatás van, súlyzós edzéssel különböző gépeken másfél órában, majd fél óra kardió (=futópad). Minden alkalommal új edzőtársakkal és új gépekkel is megismerkedem, így garantálható a változatosság. És az izomláz is hétről hétre kisebb vagy elviselhetőbb.

Néha, amikor meglátom, Attila melyik kínzóeszközt hozza vagy mutatja a következő gyakorlathoz, kis híján lefeküdnék a földre, és mint egy hisztis gyerek, fel se állnék. De mindig nekidurálom magam és csakazértis megcsinálom a feladatot (meg is jegyezte, milyen becsületes vagyok 🙂 ).

Íme egy azok közül, amit ha meglátok, már előre félek (a lightos,kezdő verzióban fordítva, a puha részére kell ráállni és egyensúlyozni, aztán guggolni, először szabad kézzel, majd súlyzó rúddal a nyakadban…ja, és 4×15 az adag).

És hogy én hogyan csinálom, azt kedves drága edzőm stikában le is videózta 🙂  :

 

 

De ha ez még nem elég, megmutatom, hova tudja még cifrázni Attila az edzést.

Ma a szó szoros értelmében fekve nyomtam vele 🙂 . Mondtam is neki, tisztára olyanok vagyunk, mint a Rippel-fivérek 😀 !

Viccesnek tűnik, de hidd el, elsőre egy cseppet sem volt az.

 

82 kg színtiszta izmot nyomtam fel-le…Nem mertem megkockáztatni, hogy csak úgy hipp-hopp leengedem a lábam, amikor már nem bírom, mert akkor Attila testi épségét is kockáztattam volna. Így inkább toltam őt…(közben mondjuk kis híján összecsináltam magam)

És amikor kész voltunk a súlyzós résszel, akkor jött a szokásos 30 perces futás, amire edzőm azt kérte, tegyem oda magam rendesen, kőkeményen nyomjam. Oké…

Próbálgatni szoktam, hogy érem el a legjobb eredményt. Néha úgy, hogy először sétálok, egyre gyorsabban, majd elkezdek futni, szintén egyenletesen növelve a tempót, majd a csúcsról ugyanolyan egyenletesen le. Vagy például bemelegítő séta után egy gyorsabb futás (nagyobb léptékben emelve a sebességet), aztán 2 perc séta és így tovább…

Ma ez vált be, mert jobb eredményt értem el a múlt hetihez képest. Íme mindkettő: (bocs a minőségért, de mozgó futópadon elég nehéz fényképezni)

 

30 perc és 3,49 km

30 perc és 3,73 km

 

A cél: 30 perc alatt 5 km. Nekem jelenleg ez durván 40 perc alatt van meg, úgyhogy van még hova fejlődni!

Viszont extra nagy ölelést kaptam az edzés végén, mert Attila szerint nagyon sokat fejlődtem és erősödtem 🙂 . Hipp-hipp-hurrá!!! Már csak az étkezésre kéne sokkal jobban odafigyelni, mert így izmot fogok csak növeszteni, a súlyom meg marad ugyanúgy…(egyelőre kb. 1 kg-ot fogytam)

És én nem testépítő akarok lenni ugyebár, hanem szimplán csak egy bomba formában lévő nőci 😉 !

Ha kedvet kaptál csatlakozni az életmódváltáshoz, ne habozz, gyere! Bármikor tudsz csatlakozni. Bármennyire is fáj néha, mégis tök jó buli, nekem elhihetitek.

És hajrá, lendüljünk formába a bikiniszezonra 😉 !

 

(képek és videók: saját)


További rövidebb-hosszabb lélekbonbonokért és érdekességekért látogass el ide: https://www.facebook.com/menthai.hu

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Takács Béláné says:

    Figyelemre méltó teljesítmény volt az edzése.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!