menthai

„Ne idegesítsétek fel a Katinkát, mert nagyon gyorsan fog úszni!”

  Hosszú Katinka. Ő az, aki fel meri emelni a szavát és kiáll az úszókért, de közben pedig szerény és szégyenlős.   Ez utóbbit én sem gondoltam volna egészen addig, amíg nem találkoztam vele személyesen. A sajtóból látott-hallott és az internetes fórumokon olvasott információkból nem ezt gondoltam volna róla első körben. Sejtettem, hogy más lesz… Tovább »

Őrület! A Mikulás is életmódváltásba kezdett…

  Életmódot váltani nem csak egyféleképpen lehet. Kinek mi a szimpatikus, hozzá közel álló mód, ember, segítő, program, stb. Van, akinek a mozgás területén, másnak a táplálkozás, valakinek pedig mindkettő terén szükséges változtatnia.   És ezeken belül is számos életmód-program, segítő szakember érhető el. Én szerencsés vagyok, mert a barátaim közül választhattam segítőket. De azért… Tovább »

Életmódváltásom – avagy így fektet ki Katus Attila

  Múlt hétre terveztem az életmódváltásom történetének második, következő részét leírni, de nem sikerült. Hogy miért? Mert mindössze ennyi lett volna a bejegyzés: ROHADTUL IZOMLÁZAM VAN!!!   És itt véget is ért volna… Szóval az történt, hogy az első edzés után Katus Attila kezei között, jelentkezett némi izomláz, de vállalható volt. Betudtam annak, hogy ilyen… Tovább »

Kihívtam magamat, magam ellen

  Panaszmentesség. Eddig sem panaszkodtam, de mikor olvastam egy 21 napos kihívásról, úgy döntöttem, én is megcsinálom. Sőt, buzdítottam erre mindenkit.   A szabály egyszerű volt, viselj az egyik csuklódon egy karkötőt, és ha panaszkodsz, tedd át a másikra. De akkor kezdheted elölről.                Ha nem próbálod meg,   … Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!