menthai

„Ne idegesítsétek fel a Katinkát, mert nagyon gyorsan fog úszni!”

  Hosszú Katinka. Ő az, aki fel meri emelni a szavát és kiáll az úszókért, de közben pedig szerény és szégyenlős.   Ez utóbbit én sem gondoltam volna egészen addig, amíg nem találkoztam vele személyesen. A sajtóból látott-hallott és az internetes fórumokon olvasott információkból nem ezt gondoltam volna róla első körben. Sejtettem, hogy más lesz… Tovább »

Fekve nyomtam az edzőmmel -nálam ez is belefér az életmódváltásba (videóval!)

  A 6. hétnél járok életmódváltó programomban. Általában a 3. hét környékén adják fel a legtöbben, de ugye engem nem abból a fából faragtak 🙂 .   Katus Attila személyi edzőmet meginterjúvoltam, hogy a heti 25-30 (!) edzettjéből hányan morzsolódtak le? És képzeljétek el, egyetlen egy ember, de ő is azért, mert vidékről járt fel… Tovább »

Őrület! A Mikulás is életmódváltásba kezdett…

  Életmódot váltani nem csak egyféleképpen lehet. Kinek mi a szimpatikus, hozzá közel álló mód, ember, segítő, program, stb. Van, akinek a mozgás területén, másnak a táplálkozás, valakinek pedig mindkettő terén szükséges változtatnia.   És ezeken belül is számos életmód-program, segítő szakember érhető el. Én szerencsés vagyok, mert a barátaim közül választhattam segítőket. De azért… Tovább »

Életmódváltásom -riszálom így is,úgyis,avagy Cynthia a másik karbantartóm

  Most, hogy belevágtam 2017-ben a nagy életmódváltásba, több dolog is megváltozott.  Először is jó pár új információval lettem gazdagabb a sportolás területén.   Katus Attila személyi edzőmmel beszélgetve megtudtam, ahhoz, hogy ténylegesen érdemi változás álljon be az ember életébe, nem elég egy fajta mozgásformát végezni. Legalább 2-3 fajta tevékenységet is szükséges egyszerre gyakorolni. Hogy… Tovább »

Életmódváltásom – avagy így fektet ki Katus Attila

  Múlt hétre terveztem az életmódváltásom történetének második, következő részét leírni, de nem sikerült. Hogy miért? Mert mindössze ennyi lett volna a bejegyzés: ROHADTUL IZOMLÁZAM VAN!!!   És itt véget is ért volna… Szóval az történt, hogy az első edzés után Katus Attila kezei között, jelentkezett némi izomláz, de vállalható volt. Betudtam annak, hogy ilyen… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!