menthai

Zsóka a hős

  Zsóka egy olyan kis hős, akire csak a szülei mondták azt, amikor a világra jött, hogy ő márpedig élni fog, egészséges lesz…   Zsuzsival egy közös ismerősünk hozott össze. Szerettem volna megismerni a történetüket, hogy megoszthassam másokkal is. A gyógytornász anyuka 2007 szeptemberében ismerkedett meg párjával, akivel két évvel később össze is házasodtak. Kicsivel… Tovább »

Energetizál, fogyaszt, tisztít ez a perui csodaszer

  Fogyás, energetizálás, fényes és dús haj egyszerre? Két hónapja tolom ezt a csodacuccot,amitől baromira jól érzem magam! Ez a szer mindenre jó,tapasztalatból mondom… Pár hónappal ezelőtt nem tudtam, mi bajom van. Állandóan fáradt voltam. De ez nem olyan mindennapos fáradtság volt egy mozgalmas nap után.   Oké, hogy sokat dolgozom, ráadásul nem egy helyen,… Tovább »

Lelki Egészség Éjszakája -egy program, mely eligazít az önismereti technikák útvesztőjében

  Sokan, sok helyen hívják már fel a figyelmet arra, hogy nem csak a testi egészség fontos. Vagyis egész pontosan úgy fogalmaznék, hogy a testi egészség szimbiózisban áll a lelki egészséggel. Ahogy a mondás is tartja: „a test a lélek temploma”. A kettő elválaszthatatlan egymástól.   Mindkettővel kell foglalkozni, de gyakran nem tudjuk, lelki segítségért… Tovább »

8+1 tévhit a thai masszázsról

  Előfordult már többször, hogy valaki azért nem mert bejelentkezni hozzám (sem) thai masszázsra, mert valamilyen kép élt a fejében erről a technikáról, amitől ő nagyon tartott. Szerencsére miután eljött és megtapasztalta, sikerült megdönteni ezeket a sztereotípiákat vagy félelmeket.     Összeszedtem egy csokorba a legtipikusabbakat, amiket most remélem sikerül mindenki számára megcáfolnom. A thai… Tovább »

Szieszta, te édes!

  Azt hiszem, óvodás koromban volt utoljára szokásom délután aludni. Vagy legalábbis pihenni ebéd után, mert emlékeim szerint nem nagyon aludtam. Kivéve egyszer, amikor olyan mély álomba merültem, hogy nem ébresztettek fel az óvónénik, mikor jöttek értünk a szüleink. Mivel közel laktunk az ovihoz, mondták, hogy visszajönnek értem később, ha kialudtam magam 🙂 . Namármost,… Tovább »

Te már élsz ezekkel a csoda-vitaminokkal?

  Szerintem mindenki szed valamilyen vitamint. Legalább akkor, amikor betegeskedik, vagy megelőzésképpen az influenzás időszakban bekapkod pár C-típusút 🙂 .   Persze, ha kiderül, hogy valamiben hiányt szenved és a doki javasolja, akkor mást is. Vagy vannak a szépülést segítők, amitől szebb lesz a köröm, fényesebb a haj. A, B, C, D, E és ezek… Tovább »

Pirula parola

  Izgalmas és érdekes szakemberekkel találkoztam a héten. Mindannyian emberekkel foglalkoznak, az emberek jóllétével. De picit másképp, mint ahogy azt “megszoktuk”. Ráadásul valamelyikőjük a nyugati orvoslásból “érkezett”… Sok közös vonást véltem felfedezni munkánkban, szemléletünkben, például azt, hogy mindannyian azon dolgozunk, hogy a lehető legtöbben megismerjék azt a csodás módot, amivel tartósan, mellékhatások nélkül boldogulhatunk testileg… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!