menthai

A férfiak a fejükre estek!

  A férfiak estek a fejükre vagy éppen a nők? Nem tudhatjuk…olykor az egyik, máskor a másik nem őrül meg egy idő után. Szerencsés esetben mondjuk egyik sem. Maximum változnak…   Barátnőimmel 2-3 havonta eljárunk színházba. Mindig sikerül olyan darabot választanunk, ami mindegyikünknek tetszik. Olyan előadásokat néztünk meg eddig együtt, ahol mind a színészek zseniálisat… Tovább »

Minden, amit tudnod kell az aranyásó nőkről, akik megkeserítik a férfiak életét

  Aranyásók. Én ezt a kifejezést hosszú ideig a régi cowboyos filmekkel hoztam összefüggésbe, ahol a férfiak addig járnak a folyókhoz, patakokhoz szerencsét próbálni, míg nem megtalálják a várva várt aranyrögöt. Kitartóan, sokszor hónapokig (évekig?) éjt nappallá téve dolgoznak az ügyön.     Na de a kifejezésnek van egy másik értelmezése is. A definíció ugyanaz,… Tovább »

Létezik férfi és nő között barátság? Vagy ez csak városi legenda…

  Tegnap este hazafelé menet leállt az autóm. Nem örültem neki, mert ki örül az ilyesminek?!   Átfutott az agyamon több lehetséges variáció, hogy most mit tegyek. Hívhatom az autómentőt, mert a bankkártyámhoz tartozik ilyen ingyenes szolgáltatás vagy riasztom a legjobb barátomat, akivel az eset előtt épp negyed órával búcsúztunk el egymástól. Az utóbbit választottam… Tovább »

Miért nem udvarolnak a magyar férfiak?

  Kata barátnőm úgy jött vissza nyaralásából, hogy azt mondta: erről írnod kell! Kíváncsian vártam a beszámolóját, hogy mégis mi az, amit meg kell mindenképpen osztanom az olvasókkal…   Délkelet-Európa egyik tengerpartiján töltöttek el egy hetet kettesben, egy barátnőjével. Sosem jártak még arrafelé, így volt bennük némi kétely annak ellenére, hogy jókat olvastak és csodás… Tovább »

Márpedig mi akarunk gyereket!-üzenet egy férfitől minden nőnek

  Nem csinálok titkot az életkoromból, bármennyire is nem érzem annyinak és nem is nézek ki annyinak, mint amennyi vagyok. De a kronológiai életkorom szerint mégiscsak 38 az annyi.   Nemrégiben elmentem nődokimhoz a kötelező szűrővizsgálatra. Nagyon bírom a pasit, mert nem tolakodó, nem kezdte rögtön első alkalommal azzal, hogy „Éééés, mikor akar szülni kedves… Tovább »

Félreértések vígjátéka

    Eddig is voltak tapasztalataim arról, mennyire más a női és a férfi kommunikáció és gondolkodás. De most eljutottam oda, hogy csokorba szedtem párat. Megkérdeztem néhány lányt is a környezetemben és ugyanez volt a véleményük. Csak hogy nehogy azt gondoljátok, totál szubjektív a dolog… 🙂   Egy férfi barátomnak mondtam a héten, hogy nem… Tovább »

Erotika isteni módra

    Az előző bejegyzésben a görög mitológia istennőit vetettem össze a mai nőtípusokkal, szerelmi téren.   Most akkor jöjjenek a nők után az isteni férfiak vs. mostani „pasik” :   Erósz:     Aphrodité és Arész fia, a szerelem istene. Zeusz már születésekor ki akarta iktatni, mivel látta, mennyi galibát fog okozni, de anyja… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!