menthai

Zsóka a hős

  Zsóka egy olyan kis hős, akire csak a szülei mondták azt, amikor a világra jött, hogy ő márpedig élni fog, egészséges lesz…   Zsuzsival egy közös ismerősünk hozott össze. Szerettem volna megismerni a történetüket, hogy megoszthassam másokkal is. A gyógytornász anyuka 2007 szeptemberében ismerkedett meg párjával, akivel két évvel később össze is házasodtak. Kicsivel… Tovább »

A gyönyörű nimfák és az ifjú titánok románca

    Van a görög mitológiában és ezzel párhuzamban, napjainkban is pár fontos szereplője még a szerelmi kapcsolatoknak.  Azok, akik csábítanak, vonzanak, incselkednek, szórakoztatnak…   De vajon kik ők?   Múzsák:   A zene, a tánc, a költészet és a tudományok bűvös hatalmú 9 istennője, akik mind különböző művészeti ágban tevékenykedtek. Egyetlen isteni lakoma sem… Tovább »

Aki nem hiszi, járjon utána!

Szeretek meséket olvasni, felnőttként is. Mert azokban a legkilátástalanabb helyzetekben is bekövetkezhet a mindent, mindenkit megmentő fordulat.  Egy válság, egy krízis csak akkor probléma, ha mi így értelmezzük. De felfoghatjuk egy megoldandó helyzetnek is. Az a kérdés, hogyan viszonyulunk a megoldáshoz? Megoldást keresünk, vagy inkább kifogást? Én az előbbire szavazok!       Hiszen melyik… Tovább »

Hősök, királyfik és lovagok próbája

  A múlt héten több alkalommal találtak meg ismét fura emberek. Valahogy vonzódnak hozzám…Azt már megszoktam, hogy az emberek érzik rajtam, hogy hivatásszerűen foglalkozom a lélekkel, vagy egyszerűen csak olyan a kisugárzásom, hogy beszédbe elegyednének velem. Azonban ezek a megtalálások nem ilyen természetűek voltak.   Az egyik egy hétköznap késő esti trolin való utazás alkalmával… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!