menthai

Kávé szótár laikusoknak

  Espresso, cappuccino, frappuccino és még sorolhatnám. A kávéfajták útvesztőjében könnyű eltévedni. Annyiféle kávét készítenek már manapság, hogy egykönnyen nem lehet dönteni, melyiket válasszuk…   És ráadásul gyakran oda sincs írva zárójelben, hogy az adott fantázianevű költemény mit is takar valójában. Én mindenképp megnézem, van-e benne tej, ugyanis laktózérzékeny vagyok. Ha van is benne, akkor… Tovább »

Egy kölyökkutya hónapja képekben és videókban

    Graffitit egy hónapja fogadtuk örökbe a Budaörsi Állatmenhelyről. Ennek történetét is megírtam, amit itt tudsz elolvasni, katt. ide >>>   Az első hónap eseményeit osztom meg most veletek, kedves olvasók. Nem hazudok, nem mindig felhőtlen az élet egy kis kölyökkel, viszont annál mókásabb!   Például, amikor szétrág valamit és utána így néz a kis… Tovább »

Szieszta, te édes!

  Azt hiszem, óvodás koromban volt utoljára szokásom délután aludni. Vagy legalábbis pihenni ebéd után, mert emlékeim szerint nem nagyon aludtam. Kivéve egyszer, amikor olyan mély álomba merültem, hogy nem ébresztettek fel az óvónénik, mikor jöttek értünk a szüleink. Mivel közel laktunk az ovihoz, mondták, hogy visszajönnek értem később, ha kialudtam magam 🙂 . Namármost,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!