menthai

„Ne idegesítsétek fel a Katinkát, mert nagyon gyorsan fog úszni!”

  Hosszú Katinka. Ő az, aki fel meri emelni a szavát és kiáll az úszókért, de közben pedig szerény és szégyenlős.   Ez utóbbit én sem gondoltam volna egészen addig, amíg nem találkoztam vele személyesen. A sajtóból látott-hallott és az internetes fórumokon olvasott információkból nem ezt gondoltam volna róla első körben. Sejtettem, hogy más lesz… Tovább »

Életmódváltásom – avagy így fektet ki Katus Attila

  Múlt hétre terveztem az életmódváltásom történetének második, következő részét leírni, de nem sikerült. Hogy miért? Mert mindössze ennyi lett volna a bejegyzés: ROHADTUL IZOMLÁZAM VAN!!!   És itt véget is ért volna… Szóval az történt, hogy az első edzés után Katus Attila kezei között, jelentkezett némi izomláz, de vállalható volt. Betudtam annak, hogy ilyen… Tovább »

8 éve és 1 hete szabadultam meg függőségemtől

  Pontosan 8 éve és egy hete vagyok tiszta. Vagyis inkább absztinens (önmegtartóztató).   2008. vízválasztó év volt számomra. Nem csak a válásom miatt, hanem sok minden másban is. Amennyire leültem lelkileg-fizikailag pár hónapra, annyira el is kezdett hamarosan gyökeresen megváltozni az életem.   Egyik nap édesapám azzal hívott fel, hogy van egy betege, aki… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!