menthai

Zsóka a hős

  Zsóka egy olyan kis hős, akire csak a szülei mondták azt, amikor a világra jött, hogy ő márpedig élni fog, egészséges lesz…   Zsuzsival egy közös ismerősünk hozott össze. Szerettem volna megismerni a történetüket, hogy megoszthassam másokkal is. A gyógytornász anyuka 2007 szeptemberében ismerkedett meg párjával, akivel két évvel később össze is házasodtak. Kicsivel… Tovább »

Ilyen volt a koraszülés a 70-es évek végén

  Természetesen tudtam róla, hogy a húgom koraszülött. Azt is, hogy mindig azzal villog, hogy amíg egyik kórházból a másikba értek vele, nőtt 2 centit…papíron 🙂 . De olyan részletességgel nem ismertem a történetet, a körülményeket, mint ahogy most Édesanyám elmesélte. Azt, hogy hogyan is élte ezt meg mindezt a ’70-es évek végén. Miközben ő… Tovább »

Biztos úr, fáj a fejem piszkosul!

  A héten koccanásos balesetünk volt az egyik testvéremmel. Ő vezetett. A kettővel előttünk lévő autó valamiért befékezett, az előttünk lévő autó még meg tudott állni, mi pedig a nagy fékezés ellenére belecsúsztunk. Elég tipikus eset…velem is előfordult már.     Kivéve, hogy testvérem kiszállva az autóból rosszul érezte magát. A fékezéstől előre-hátra rándult és… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!