menthai

Zsóka a hős

  Zsóka egy olyan kis hős, akire csak a szülei mondták azt, amikor a világra jött, hogy ő márpedig élni fog, egészséges lesz…   Zsuzsival egy közös ismerősünk hozott össze. Szerettem volna megismerni a történetüket, hogy megoszthassam másokkal is. A gyógytornász anyuka 2007 szeptemberében ismerkedett meg párjával, akivel két évvel később össze is házasodtak. Kicsivel… Tovább »

Ilyen volt a koraszülés a 70-es évek végén

  Természetesen tudtam róla, hogy a húgom koraszülött. Azt is, hogy mindig azzal villog, hogy amíg egyik kórházból a másikba értek vele, nőtt 2 centit…papíron 🙂 . De olyan részletességgel nem ismertem a történetet, a körülményeket, mint ahogy most Édesanyám elmesélte. Azt, hogy hogyan is élte ezt meg mindezt a ’70-es évek végén. Miközben ő… Tovább »

Te már élsz ezekkel a csoda-vitaminokkal?

  Szerintem mindenki szed valamilyen vitamint. Legalább akkor, amikor betegeskedik, vagy megelőzésképpen az influenzás időszakban bekapkod pár C-típusút 🙂 .   Persze, ha kiderül, hogy valamiben hiányt szenved és a doki javasolja, akkor mást is. Vagy vannak a szépülést segítők, amitől szebb lesz a köröm, fényesebb a haj. A, B, C, D, E és ezek… Tovább »

T. B. kiélvezi a tb-jét

  A múlt hónapban az időm egy részét a sok éve fizetett társadalombiztosításom által finanszírozott szolgáltatások élvezetére fordítottam. Úgy gondoltam, ha már a monogramom is ez, akkor megnézem, mit is lehet vele kezdeni az egészségügyben… 🙂   Viccet félretéve: fizioterápiás kezelésekre jártam egy nagy magyar állami intézménybe. Heti háromszor-négyszer, ahogy az időm és az ottani… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!