menthai

Zsóka a hős

  Zsóka egy olyan kis hős, akire csak a szülei mondták azt, amikor a világra jött, hogy ő márpedig élni fog, egészséges lesz…   Zsuzsival egy közös ismerősünk hozott össze. Szerettem volna megismerni a történetüket, hogy megoszthassam másokkal is. A gyógytornász anyuka 2007 szeptemberében ismerkedett meg párjával, akivel két évvel később össze is házasodtak. Kicsivel… Tovább »

Ilyen volt a koraszülés a 70-es évek végén

  Természetesen tudtam róla, hogy a húgom koraszülött. Azt is, hogy mindig azzal villog, hogy amíg egyik kórházból a másikba értek vele, nőtt 2 centit…papíron 🙂 . De olyan részletességgel nem ismertem a történetet, a körülményeket, mint ahogy most Édesanyám elmesélte. Azt, hogy hogyan is élte ezt meg mindezt a ’70-es évek végén. Miközben ő… Tovább »

Szülni vagy nem szülni -ez itt a kérdés

  Valamelyik nap arra ébredtem, hogy nem vagyok jól. És nem fizikai értelemben. Olyan nyomasztó érzésem volt.   Az elmúlt napok-hetek-hónapok történései Európában, azok tettek nyugtalanná. Feltettem magamnak a kérdést: Vajon tényleg szeretnék gyermeket szülni? Nem tudtam egyértelmű igennel válaszolni… És nem csak azért, mert még nem találtam meg a megfelelő partnert hozzá. Gyereket szülni… Tovább »

Márpedig mi akarunk gyereket!-üzenet egy férfitől minden nőnek

  Nem csinálok titkot az életkoromból, bármennyire is nem érzem annyinak és nem is nézek ki annyinak, mint amennyi vagyok. De a kronológiai életkorom szerint mégiscsak 38 az annyi.   Nemrégiben elmentem nődokimhoz a kötelező szűrővizsgálatra. Nagyon bírom a pasit, mert nem tolakodó, nem kezdte rögtön első alkalommal azzal, hogy „Éééés, mikor akar szülni kedves… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!