menthai

Az a bizonyos 8.f osztály…

  Alapjában véve két csoportra lehet osztani az embereket: vannak, akik nem szeretik az osztálytalálkozókat, mert nem tudnak mit „felmutatni” a többiekhez képest, cikinek érzik vagy nem kíváncsiak a többiekre egész egyszerűen és ezért nem mennek el soha; de vannak, akik meg szívesen találkoznak a régi osztálytársakkal és nosztalgiáznak együtt.   Én az utóbbiba tartozom,… Tovább »

Ezt mondaná több férfi, ha igazán őszinte akarna lenni

  Nem csinálok titkot abból, hogy társkeresésben vagyok. Vagyis nem. Nem ez a jó megfogalmazás. De erről majd később…   Karácsonykor újra fellángolt bennem a „majd a neten lelünk egymásra”-érzés, így ismét regisztráltam egy netrandi oldalra. Kaptam is lájkolást, üzenetet, ajánlatot szép számmal… Többen hívtak síelni, mint egész életemben 🙂 . Egy szimpatikus fiatalember igen… Tovább »

Egy újabb szerelmi leckét kaptam

  Nincs olyan, hogy mindig ugyanolyan pasival találkozol…..Nem-nem. Ők a változók, Te pedig a változatlan. Vagyis az, akinek szükség esetén módosítania kell, ha ugyanaz történik. Pontosan addig kapjuk a leckéket újra és újra vissza, amíg nem oldjuk meg őket. És ha mindig ugyanúgy oldod meg, akkor nem változik semmi.     Na, pont ez történt… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!