Nem vagyok gasztroblogger, és kicsi az esélye, hogy az leszek bármikor is. Viszont alkotni szeretek a konyhában. De mint mindent, ezt is érzelmi alapon teszem. Beleadok apait-anyait, megfűszerezem szeretettel, lelkesedéssel, odaadással, rajongással. És ihlet is kell…Ha nem tudom így tenni, akkor inkább rendelek vagy beülök valahova. Ja, és bonyolult se legyen, mert azt nem… Tovább »
Ezért a sütimért rajong az összes barátom
Nem vagyok gasztroblogger, és kicsi az esélye, hogy az leszek bármikor is. Viszont alkotni szeretek a konyhában. De mint mindent, ezt is érzelmi alapon teszem. Beleadok apait-anyait, megfűszerezem szeretettel, lelkesedéssel, odaadással, rajongással. És ihlet is kell…Ha nem tudom így tenni, akkor inkább rendelek vagy beülök valahova. Ja, és bonyolult se legyen, mert azt nem… Tovább »

A héten kis híján feladtam. Elegem lett. Kimerültem, lemerültem. Az “akasztják a hóhért” effektus kerülgetett. Biztos közrejátszott a szerelmi csalódás és a szervezetemen ugyanolyan viharos sebességgel átgázoló brutál vírus is. Úgy gondoltam, lehet, hogy nem is nekem való ez az egész blogolósdi. Kezdett lelkiismeret-furdalásom lenni, hogy keveset foglalkozom vele. Láttam a…